Nyheder

Sommer lejer

Kære forældre

 

Årets sommerlejr går til Sønderborg fra den 22. Til den 30 juli 2017, for Junior og Trop og fra den 22 til den tirsdag den 25 for Mikro og Mini. Her skal vi være sammen med 40.000 andre spejdere fra alle fem danske spejderkorps.

 Der er en masse sjove og spændende aktiviteter for alle aldre. Lejrens tema er ”Vi sætter spor” – det bliver både i os selv, hinanden og i omverdenen.

 På lejren kommer der også internationale spejdere med, så det er en oplagt mulighed for os til at møde nogle spejdere fra udlandet og finde ud af, hvordan man er spejder andre steder i verden.

 Lejren bliver opdelt i fem underlejre, og vi skal bo i møllen sammen med alle de andre spejdere fra vores kommune.

 Prisen er 2100kr men gruppen giver 50% tilskud til Mikro, Mini og Junior. Og 25% til trop.

 Dette er inklusiv transport, mad og alle aktiviteter, vi deltager i på lejren.

 Husk at melde jer til ved at sende en mail til Jens på: familien_holtet [at] me [dot] com. Der er tilmeldingsfrist den 1/5 kl. 20, (Vi kan vente lidt endnu med at melde enkel spejder til, her tænker vi, især på de nye, som måske gerne vil se tiden an, men vi kan ikke garantere transport). Så samler vi alle tilmeldingerne og melder gruppen til samlet.

 I kan alle allerede nu følge SL2017 på Instagram, Facebook og Snapchat. For mere information, spørg en leder eller gå ind på www.spejderneslejr.dk.

 

Vi glæder os til at tage til Sønderborg med jer!

 

Spejderhilsen Lederne